...:: demi masa ::...

...:: demi masa ::...
"Demi Masa,
sesungguhnya manusia itu benar-benar
berada dalam kerugian
kecuali orang-orang yang
beriman,

dan mengerjakan amal
soleh

dan berpesan-pesan dengan
kebenaran serta kesabaran."

Monday, February 15, 2010

Kembali berblog..

Assalamualaikum.

wah... dah berbulan rasanya tak menaip blog.. Alhamdulillah, hari ni terlintas untuk mula kembali menulis sesuatu..

1 Januari 2010... maka selamatlah sudah syu menjadi tunangan orang, dengan..... :) em, jalannya mudah.. mudahan mmg dialah yang telah ditentukan untuk syu.. amin.. :)

1 Februari 2010.. syu mula bekerja di Prudential BSN Takaful, Skudai, JB... sbg HR Exec... Syukur Ya Allah Ya Rabb... padahal, syu sangat ingin further degree dalam bidang HR.. namun, atas beberapa kekangan, syu tak dapat further dulu... tapi, inilah hikmahnya... :))) amin....

* ha.... kalau ade siapa2 yang sudah bekerja atau mahu mencari pekerjaan... ini peluang anda! :)

Tempat: SKUDAI, JOHOR BAHRU.
Syarikat: PRUDENTIAL BSN TAKAFUL.
~FULL TIME atau PART TIME
Jawatan ditawarkan: MARKETING EXECUTIVE, FINANCIAL PLANNER, PRUDENTIAL WEALTH PLANNER.

Call Syuhada: 016 717 1050

if u are qualified, do appointment with me for an interview session! :)

ok... nak masak ni...... lapa sudah... jumpa lagi ya!

jzkk.

6 comments:

Cik kEChiks said...

salam syu, nak tny, keje part time tu cane ek?

Farid KurmaBam said...

Selamat ya atas pertunangannya.

Jalannya mudah, insha'Allah perjalanannya nanti lebih mudah.

syuhada said...

eh2, ape cer farid kurmabam? lame je x jumpa ek? :)))

Farid KurmaBam said...

Takde apa cerita la Syuhada... Cerita apa Syuhada nak tahu?

Selalu je ada kat sini sebenarnya. Takde 'post' baru 'so' takde la komennya.

Lama jugak la sejak ramadhan lalu.

aku ahu... said...

syuk..tahniah..kim slam kat ibu jugak k..

ibunoor said...

Salam kenal...alhamdulillah...moga berakhir ke jinjang pelamin.

Sinnaghlah ke sini pula ya. Teruskan menulis.